We have been commissioned the interior design of a newly built family home with the most popular requests: lots of storage space, bedrooms, kids rooms, study rooms, kitchen, dining room, bathrooms, playroom for the kids, fitness corner and sauna, all with subdued colors and lots of natural materials. More than two years passed between our first meeting with the Clients and the day they moved in. We had plenty of time for planning, which was fortunate, because the Client’s needs and tastes that changed and developed over the time could be followed by the design and then the implementation.

The end result is a clear space that supports different functions, where all residents and guests feel comfortable.

Related Projects
Lépj velem kapcsolatba!

Not readable? Change text. captcha txt

Change Language To: